CELEBRITIES

Emma Stone & Andrew Garfield: Ξανά μαζί;


25 Μαΐου 2015

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, ενάμιση μήνα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πως κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, πραγματοποίησαν το Σάββατο η Emma Stone και ο Andrew Garfield. Οι δύο ηθοποιοί, που όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να επανασυνδεθούν, απαθανατίστηκαν σε οπωροπωλείο του Μαλιμπού.

"Η Emma και ο Andrew είναι υπέροχο ζευγάρι και αναγκάστηκαν να μείνουν χωριστά λόγω της δουλειάς τους" ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Σε τελευταία της συνέντευξη η 26χρονη Emma Stone είχε απαντήσει διφορούμενα όταν ρωτήθηκε για εκείνον, σχολιάζοντας μόνο πως είναι "ποιητής" χάρη στον τρόπο που χειρίζεται τον λόγο.

Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες από τα ταξίδια της στις Κάννες και το Λονδίνο, για την προβολή της νέας ταινίας της Irrational Man, σε σκηνοθεσία του Woody Allen.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.