CELEBRITIES

Ο Bruce Jenner φωτογραφίζεται ως γυναίκα για πρώτη φορά για το εξώφυλλο του Vanity Fair


2 Ιουνίου 2015

556cd6644ae56e586e4588d8_caitlyn-jenner-bruce-jenner-july-2015-vf.jpg

Έχουμε τόσες φορές αναφερθεί στον Bruce Jenner, πάντα υπό τη σκιά της διάσημης πρώην γυναίκας του Kris και κατ’ επέκταση των παιδιών τους. Τελευταία, ο Jenner ξεκίνησε να τραβά την προσοχή των μέσων για την απόφασή του να αλλάξει φύλο και συγκεκριμένα με την αποκάλυψή του σε συνέντευξη στην Diana Soyer ότι είναι transgende. Τότε ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο Bruce Jenner ήταν έτοιμος να αλλάξει την ταυτότητά του, όπως κι έκανε!

Το  τεύχος Ιουλίου του Vanity Fair φιλοξενεί μία συνέντευξη 22 φύλλων της Caitlyn Jenner πια, συνοδευόμενη από μία φωτογράφηση μέσα από το φακό της Annie Leibovitz.

“Πρόκειται για μία φωτογράφηση που έχει να κάνει με τη ζωή μου και τι άνθρωπος είμαι πραγματικά” δηλώνει η Caitlyn. Το βέβαιο είναι ότι έχει πολλά κι ενδιαφέροντα να πει, τονίζοντας ότι πια λέει μόνο αλήθειες ενώ ο Bruce έλεγε ψέματα. Παραδέχεται ότι το αρχικό σοκ μετά την 10ωρη εγχείρηση για το πρόσωπό του -δεν έχει προχωρήσει σε αφαίρεση γεννητικών οργάνων- ήταν αρκετά δυνατό που την έκανε να αναρωτηθεί τι έκανε στον εαυτό της. Ωστόσο, οι γιατροί βοήθησαν να καταλάβει ότι μία τέτοια αντίδραση είναι φυσιολογική.

Η Caitlyn έχει αρχίσει να αισθάνεται άνετα πια με την νέα της ταυτότητα και αντιδρά με χιούμορ όταν  ο δημοσιογράφος απολογείται επειδή ξεχνιέται και την αποκαλεί Bruce. Παραδέχεται ότι και η ίδια δυσκολεύτηκε να απαλλαγεί από το αντρικό του όνομα τις πρώτες μέρες μετά την αλλαγή.

Σε μία τόσο εκτενή συζήτηση δεν θα μπορούσαν παρά να αναφερθούν και στο ρόλο του Bruce ως πατέρα. Έχοντας στο βιογραφικό του 3 πρώην συζύγους και παιδιά, ο δημοσιογράφος τον ρωτάει για το πώς χειρίζεται αυτό το ρόλο πια. Η Caitlyn αναγνωρίζει τα λάθη του Bruce ως πατέρα και πιστεύει ότι θα επανορθώσει ως Caitlyn, αφού νιώθει καλύτερος άνθρωπος.

Προσθέτει ότι τα παιδιά της γνώριζαν για την ταυτότητα του πατέρα τους και ότι ο ρόλος του παραμένει ίδιος είτε ως Bruce είτε ως Caitlyn. Χαρακτηριστικά αναφέρει για την πρώτη τους συνάντηση με την κόρη της Cassandra: “Ανησυχούσα ότι δεν θα έλεγα τα σωστά πράγματα ή ότι δεν θα συμπεριφερόμουν σωστά ή θα φαινόμουν αγχωμένη… Μιλήσαμε περισσότερο από ποτέ”.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά του αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο reality με τη ζωή της Caitlyn κι αν και η ίδια δηλώνει απογοητευμένη και πληγωμένη, δέχεται την απόφασή τους. Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι το reality το κάνει για τα λεφτά  -φυσικά- αλλά και για να βοηθήσει ανθρώπους σαν κι αυτή.

Στη συνέντευξη του τεύχους του Vanity Fair, η Caitlyn δηλώνει ότι δεν το έκανε για να τραβήξει την προσοχή αλλά για να ζήσει! Και η συζήτηση προχωρά με τις πρώην γυναίκες της ζωής της αλλά και την 89 ετών μητέρας της.

Εχθές, λίγο μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας ως γυναίκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair, η Caitlyn έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

Ενώ λίγο αργότερα τουιτάρει: https://twitter.com/Caitlyn_Jenner/status/605507298849656833

*Το αμερικανικό E channel τον Ιούλιο πρόκειται να μεταδώσει μία σειρά με 8 ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις πτυχές της ζωής της.

https://youtu.be/0OwDp2LMVbg

Πηγή: VanityFair.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.