CELEBRITIES

Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Marilyn Monroe


2 Ιουνίου 2015

Η όμορφη σταρ του Hollywood ήταν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα που έχουν περάσει ποτέ από τον χώρο του θεάματος. Η ζωή της πολυτάραχη, το ίδιο και ο θάνατος της, ο οποίος για χρόνια ήταν ένα μυστήριο.

marylin-marilyn-monroe-34230228-1131-707-2

Πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Inquisitr, ο 78χρονος πράκτορας της CIA, Νόρμαν Χότζες δήλωσε πως ευθύνεται για τον θάνατο της σταρ. Υποστήριξε πως ήταν η μόνη γυναίκα που είχε δολοφονήσει για λογαριασμό της υπηρεσίας του και τόνισε πως έπρεπε να τη βγάλει από τη μέση γιατί ήταν απειλή για τη χώρα του. Το βράδυ της 5ης Αυγούστου την ώρα που εκείνη κοιμόταν εισέβαλε στο δωμάτιο της και της έκανε ένεση με ισχυρή δόση βαρβιτουρικών.

Ο 78χρονος είπε επίσης, πως η ηθοποιός ήταν ερωμένη του Κένεντι και του Φιντέλ Κάστρο. Τα λόγια του ήταν τα εξής: Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να είχε μεταφέρει σημαντικές πληροφορίες στους κομμουνιστές και αυτό δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε. Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.