CELEBRITIES

Πώς κατέληξε στην επιλογή του ονόματος της η Caitlyn Jenner;


3 Ιουνίου 2015

caitlyn-jenner-name-.jpg

Οι απορίες του κόσμου μετά από την μεταμόρφωση της Caitlyn Jenner μπορεί να είναι αμέτρητες όμως η ίδια φροντίζει να δίνει σιγά σιγά απαντήσεις. Μία από τις πιο συχνές αφορά την επιλογή του ονόματος της. Σχετικά με αυτό παραδέχτηκε ότι άρχισε την αναζήτηση του πριν από δύο χρόνια, ενώ αποδείχθηκε ότι τελικά δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση. "Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα στη ζωή το να επιλέγεις η ίδια το όνομα σου", δήλωσε και συνέχισε λέγοντας ότι παρακολουθούσε συχνά το show  Miss America pageant για να παίρνει ιδέες σχετικά με το πιο θα μπορούσε να της ταιριάζει.

caitlyn-jenner-boobs-060115

Αρχικά αμφιταλαντευόταν ανάμεσα στο Heather και Cathy, όταν μία μέρα η βοηθός της Rhonda, της πρότεινε το Caitlyn ενθουσιάζοντας την. Το επόμενο δίλημμα της ήταν για το αν θα έπρεπε να ακολουθήσει την παράδοση των Kardashians με το γράμμα "k" στα αρχικά τους ονόματα ή αν θα διαφοροποιούταν γράφοντας το με "c". Όπως όμως αποδείχθηκε προτίμησε να "σπάσει" την παράδοση αλλά και να διαψεύσει τα media που διέδιδαν το αντίθετο.

Πηγή: vanityfair.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.