CELEBRITIES

H συνάντηση του πρίγκιπα Harry με την Lady Gaga και τον Tony Bennett


9 Ιουνίου 2015

Prince-Harry-Lady-Gaga-WellChild-Gala-London.jpg

Το WellChild gala ήταν ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με την Lady Gaga και τον Tony Bennett στο red carpet του Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Oι τρεις τους δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα φλας των φωτογράφων και των funs που είχαν συγκεντρωθεί, γι' αυτό και πόζαραν με χαρούμενη διάθεση στο φακό προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Η φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώθηκε με σκοπό να στηρίξει παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και τις οικογένειες τους.

Prince-Harry-Lady-Gaga-WellChild-Gala-London (1)

Ο πρίγκιπας Harry είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά, γι' αυτό και από το 2007 στηρίζει ενεργά το WellChild γνωρίζοντάς τα προσωπικά, όχι μόνο αυτά αλλά και τις οικογένειες τους, τους νοσηλευτές και αρκετούς εθελοντές. Στην βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε εκείνα η Lady Gaga εμφανίστηκε όπως πάντα απαστράπτουσα, όμως το key item της εμφάνισής της ήταν το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα καρδιάς που της χάρισε ό σύντροφός της Taylor Kinney.

Prince-Harry-Lady-Gaga-WellChild-Gala-London (2)

Κατά τη διάρκεια του event η εκκεντρική τραγουδίστρια και ο Tonny Bennett έδωσαν δύο ξεχωριστές παραστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.