CELEBRITIES

Η Hillary Clinton σπάει κάθε ρεκόρ στο insta & θέλει να μοιάσει στους Roosevelt


13 Ιουνίου 2015

hillaryart1.jpg

H Hillary Clinton μαζί με το ισχυρό επιτελείο της, επιχειρεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ και δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Στην Αμερική η παρουσία των πολιτικών στα social media γίνεται ολοένα και πιο αισθητή και η υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να μην αφουγκραστεί αυτή την τάση και να την υιοθετήσει.

Δεν δίστασε λοιπόν να προσχωρήσει στο instagram και να ανοίξει λογαριασμό, ο οποίος από τις πρώτες κιόλας ώρες απέκτησε διθυραμβικό νούμερο από followers. Αυτή τη στιγμή οι ακόλουθοι της Clinton φτάνουν τις 124.000 και το πρώτο της post συγκέντρωσε μέσα σε 2 περίπου ώρες 24.000 likes.

Hard choices.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

Η Chillary Clinton έχει ήδη μια δυναμική που εντυπωσιάζει και ακόμη κι οι επικριτές της, που μόνο λίγοι δεν είναι, το εντοπίζουν. Η πρώτη αυτή φωτογραφία που απεικονίζει το δίλημμά της σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου outfit, ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις με τους πολέμιους να γίνονται επιθετικοί. Της έγραψαν λοιπόν ως σχόλιο «ωραία προσπάθεια, μας έπεισες ότι είσαι Αμερικανίδα, τώρα άρχισε να νοιάζεσαι για τη χώρα και ομολόγησε τα εγκλήματα σου». Η Hillary την επόμενη κιόλας μέρα απάντησε με μια ακόμη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που κάνει ποδήλατο, γράφοντας "Pedal to the metal".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, όπως κάθε δημοκρατικός πρόεδρος της Αμερικής είναι κατά κάποιο τρόπο στη σκιά του ζεύγους Roosevelt, έτσι και το ζεύγος Clinton θεωρεί πως δεν ξεφεύγει από αυτή την βαριά σκιά. Η αποφασισμένη κα Clinton, δεν θέλησε, όπως κι η δυναμική Eleanor Roosevelt, να μείνει στη σκιά του δυνατού συζύγου της και βγήκε μπροστά να αγωνιστεί σε έναν απαιτητικό πολιτικό στίβο.

150612065340-clintons-at-roosevelt-memorial-large-169

Να σημειωθεί πως μετά το γάμο της με τον Roosevelt, η Eleanor δεν σταμάτησε στιγμή να τον στηρίζει, βοηθώντας τον στις πολιτικές του επιδιώξεις. Το 1921 ο Franklin, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, προσβλήθηκε από πολιομυελίτιδα και έτσι η σύζυγός του άρχισε να εργάζεται και να τον εκπροσωπεί εξ ονόματός του. Τον Μάρτιο του 1933 μετά την νίκη του FDR στις προεδρικές εκλογές έγινε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Από την θέση αυτή ανέπτυξε σημαντική κοινωνική δράση διεκδικώντας τα δικαιώματα των γυναικών και προωθώντας τα πολιτικά συμφέροντα του Λευκού Οίκου.

Στα πλαίσια της καμπάνιας της μέχρι το 2016, η Hillary ακολουθεί πιστά το δυναμικό, με έντονο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον προφίλ της Eleanor Roosevelt, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που έχει, δεδομένων των καιρών και των οικονομικών συγκυριών μα έχοντας ως πολιτικό και όχι μόνο role model τη dynamic Eleanor.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.