CELEBRITIES

4.000 δολάρια για ένα γράμμα του Frank Sinatra στη Mia Farrow


14 Ιουνίου 2015

frank-sinatra-mia-farrow-epistoli-1-700x685.jpg

Υπήρχε κάποτε μια εποχή που το να επικοινωνήσεις με τον άλλον από μακριά ήταν τόσο δύσκολο όσο είναι σήμερα το να επικοινωνήσεις εκ του κοντόθεν. Οι ταχυδρομικές υπηρεσίες είχαν δουλειές με φούντες και δεν ξεκουράζονταν ποτέ. Υπήρχε ο ταχυδρόμος της γειτονιάς. Ανάμεσα στα γράμματα που μεταφέρονταν υπήρχαν πολλές ερωτικές επιστολές ή επιστολές μεταξύ συντρόφων. Πρώην και νυν. Μία από αυτές ανήκει στον Frank Sinatra, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να έχει επαφή με την Mia Farrow και να την αγαπάει.

Ένα από τα πολλά γράμματα που αντάλλασσαν, στο οποίο υπογράφει ως Charlie Brown, το παρατσούκλι που του είχε δώσει η Mia, βγαίνει σε δημοπρασία από το Paddle8 και εκτιμάται ότι θα πιάσει τα 3-4.000 δολάρια. Το γράμμα αυτό το έγραψε ο Frank το 1982 όταν είχε ήδη αποκτήσει εγγόνια και στο τελείωμα του έστελνε ένα φιλί στη μύτη στην Farrow και πολλή αγάπη. Άλλωστε όπως απεδείχθη μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος της ήταν γιος και του Frank και όχι του Woody Allen. Πάντως, δεν της έγραφε μέσα στην επιστολή «Είσαι η Μία, μόνο Μία και στον κόσμο κα-Μία»!

Δείτε το γράμμα στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.