CELEBRITIES

Η Jessica Alba έχει αδυναμία στις midi full skirts


17 Ιουνίου 2015

JESSICA_ALBA_SKIRTS.jpg

Αυτό το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους και ξεπερνούν τα όρια του retro style που έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε. Ο λόγος γίνεται για τις midi full skirts που φέτος έχουν περίοπτη θέση στα πιο stylish Street style looks. Μονόχρωμες, floral ή με prints, αυτές οι φούστες σίγουρα θα βρουν τη θέση τους στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Κι αν αναρωτιέστε με τι να τη συνδυάσετε ρίξτε μία ματιά στις επιλογές που έχει κάνει η Jessica Alba, η οποία τελευταία τιμά τις midi full skirts, τόσο στις καθημερινές όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

Τα παραπάνω looks αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να είστε πολύ ψηλές ή πολύ αδύνατες για να φορέσετε μία midi full skirt. Πρέπει απλά να κάνετε τον σωστό συνδυασμό για το δικό σας σωματότυπο.

[gallery-457924]

Tips:

  • Αν δεν είστε αρκετά ψηλές, αποφύγετε να τις συνδυάσετε με flat παπούτσια. Οι πλατφόρμες ή τα mid heels θα σας εξασφαλίσουν το απαιτούμενο ύψος για ένα όμορφο αποτέλεσμα.
  • Αν έχετε περιττά κιλά προτιμήστε τις μονόχρωμες φούστες και αποφύγετε τα μεγάλα prints.
  • Συνδυάστε τη με στενό crop top αν έχετε επίπεδη κοιλιά.
  • Φορέστε τη με ένα shoulder-off topαν είστε πολύ αδύνατη για ένα exotic style.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.