CELEBRITIES

Christy Turlington: O πραγματικός λόγος που άφησε το modelling


19 Ιουνίου 2015

kath25.jpg

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μόδας τις προηγούμενες δεκαετίες, και ένα από τα αυθεντικά supermodels αποκάλυψε πρόσφατα τον πραγματικό λόγο που εγκατέλειψε τον χώρο της μόδας, στο απώγειο της καριέρας της: για να σπουδάσει. Η 46χρονη Christy Turlington αποφάσισε να σπουδάζει Comparative Religion and Eastern Philosophy στη Νέα Υόρκη το 1994, όταν μαζί με την Kate Moss και τη Naomi Campbell ήταν στην καλύτερη στιγμή τους.

"Το σκέφτηκα για πολύ καιρό και στην ουσία δεν έχω εγκαταλείψει εντελώς το μόντελνιγκ. Όμως το μυαλό μου το εγκατέλειψε. Γιατί ξαναγύρισα στο σχολείο και προχώρησα στη ζωή μου".

Μάλιστα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως δέχτηκε αρκετή κριτική από κάποιους που τη θεωρούσαν "ανόητη" για αυτό που έκανε.  "Επιτέλους είχα σταματήσει το κάπνισμα, είχα πάρει λίγο βάρος, και σκεφτόμουν πως κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου κι ας με κρίνει όποιος θέλει". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.