CELEBRITIES

Το αγαπημένο fashion item της Taylor Swift


23 Ιουνίου 2015

TAYLOR-SWIFT.jpg

Η πολυτάλαντη Taylor Swift να και διανύει το 26 έτος της ηλικίας της έχει διαγράψει ήδη μία πορεία τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως τραγουδίστρια και έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο πετυχημένες διάσημες γυναίκες.

Σύμφωνο με το νεαρό της ηλικίας της και ίσως με μερικές retro-chic αναφορές είναι και το προσωπικό της στιλ. Η Taylor Swift δείχνει να έχει αδυναμία στα shorts και τις μίνι φούστες, τονίζοντας έτσι το δυνατό της σημείο που δεν είναι άλλο από τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της. Το street style της είναι γεμάτο με looks, casual, girly ή chic που ανάλογα με το ύφος κάθε φορά τα συνδυάζει με pumps, booties, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Φυσικά, δεν ξεχνά να δίνει έμφαση στο χρώμα και στους συνδυασμούς, αποπνέοντας μία νεανική αύρα.

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα looks της Taylor Swift είναι ο τρόπος που κάθε φορά συνδυάζει τα κοντά σορτσάκια της ή τις μίνι φούστες. Crop tops, σακάκια αλλά και απλά tops είναι μόνο μερικά από τα fashion items που επιλέγει για τα outfits της.

[gallery-459478]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.