CELEBRITIES

H Lupita Nyong'o στην Κένυα


2 Ιουλίου 2015

Στην Κένυα ταξίδεψε η βραβευμένη με Όσκαρ Lupita Nyong'o για να ενισχύσει την πρωτοβουλία σωτηρίας των ελεφάντων από την εξαφάνιση. Η 32χρονη ηθοποιός, που επισκέφθηκε ορφανοτροφείο ελεφάντων, χαρακτήρισε το ταξίδι της ως "εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή".

Η χολιγουντιανή ηθοποιός συνεργάστηκε με τον οργανισμό WildAid που αγωνίζεται να δώσει τέλος στο παράνομο κυνήγι ελεφάντων στην Αφρική. "Ήταν η πρώτη μου φορά που πραγματικά έζησα μια τόσο προσωπική εμπειρία δίπλα στους ελέφαντες. Αυτό που εντυπωσίασε ήταν πόσο μεγάλοι είναι και πόσο ήσυχοι είναι", δήλωσε. "Ήταν μια φοβερή εμπειρία".

Oscar-winning actress Lupita Nyong'o has travelled to Kenya to join the movement to save African elephants from extinction. The 32-year-old Star Wars actress, who won an Oscar for 12 Years a Slave, called her visit to the elephant orphanage

Περισσότερο από 30,000 ελέφαντες σφάζονται κάθε χρόνο για να ικανοποιήσουν την αγορά ελεφαντοστού στην Κίνα και άλλες ανατολικές χώρες. "Ήρθε η ώρα να απαγορευτούν αυτές οι πωλήσεις παγκοσμίως και να αναλογιστούμε την τραγωδία που προκαλούν στην ιστορία" συμπλήρωσε η Lupita, που κατάγεται και μεγάλωσε στην Κένυα. "Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου και μέρος της κληρονομιάς μου είναι η άγρια φύση που είναι στα χέρια μας να προστατεύσουμε".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.