CELEBRITIES

Stella Maxwell: Ποια είναι η σύντροφος της Miley Cyrus;


3 Ιουλίου 2015

Untitled1.jpg

Ερωτοτροπήματα της Miley Cyrus με το μοντέλο Stella Maxwell κατέγραψε πριν από λίγες ώρες ο φακός, κάνοντας το διαδίκτυο να αναρωτιέται για το ποια είναι η νέα σύντροφος της ποπ σταρ, η οποία μόλις πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε πως είναι bisexual. Η Stella Maxwell είναι ένας από τους νεότερους αγγέλους της Victoria's Secret.

INF - Model Stella Maxwell Shows Off Her Body In A Black Bra and Panties For A Victoria's Secret Shoot in Miami Beach

Η Maxwell είναι 24 ετών -δύο χρόνια μεγαλύτερη από την ποπ σταρ. Γεννήθηκε από Ιρλανδούς γονείς, την Stella Maynes και τον διπλωμάτη Maurice Maxwell στο Βέλγιο. Εκεί μεγάλωσε μέχρι τα 13 της χρόνια. Στη συνέχεια, η οικογένειά της μετακόμισε στην Canberra της Αυστραλίας και στη συνέχεια στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε όταν την ανακάλυψε ένας ατζέντης στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε. Από τότε έχει ποζάρει για τα brands: ASOS, Alexander McQueen, H&M, River Island και Urban Outfitters, ενώ έχει κάνει editorial για τη Vogue και το ELLE.

Untitled

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.