CELEBRITIES

George Clooney: Θα πουλήσει τη βίλα του στη Λίμνη Κόμο;


4 Ιουλίου 2015

Το αγαπημένο του ησυχαστήριο στη Λίμνη Κόμο φημολογείται πως ετοιμάζεται να πουλήσει ο George Clooney. Ο λόγος; Η έντονη παρουσία των παπαράτσι.
Σύμφωνα με άρθρο του Page Six: "Ο Αμερικανός σταρ είναι πολύ δημοφικής στην περιοχή της βόρειας Ιταλίας. Είναι κάτι σαν "δήμαρχος της λίμνης". Ωστόσο, ενοχλείται πια έντονα από την προσοχή που δέχεται κάθε φορά που βρίσκεται στην πολυτελή του έπαυλη. Οι φωτογράφοι πρόσφατα απαθανάτισαν τον George και τη σύζυγό του Amal, να χαιρετούν τον Robert De Niro και τη σύζυγό του Grace Hightower οι οποίοι τους είχαν επισκεφθεί για δείπνο. Στη συνέχεια, ο Clooney απαθανατίστηκε ημίγυμνος, καθώς μαζί με τη σύζυγό του χάζευαν το ηλιοβασίλεμα".
 
Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως θα την πουλήσει έναντι του ποσού των 100 εκατ. δολαρίων, στη δεκαπλάσια δηλαδή τιμή από αυτή που την αγόρασε πριν από 13 χρόνια.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.