CELEBRITIES

Γιατί η Taylor Swift είναι ιδανική σύντροφος;


5 Ιουλίου 2015

Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό δεν μπορεί να ξεφύγει από τα στερεότυπα που έχει. Έτσι πολύ λογικά ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την Taylor Swift να δείχνει μια άλλη πλευρά του εαυτού της για χάρη του Celvin Harris. Άλλωστε είναι και μια κοπέλα αδύνατη που προσέχει την διατροφή της με μεγάλη πειθαρχία. Όμως όλοι έχουν τις στιγμές που σπάνε τις κανονικότητες τους και παραστρατούν. Το ζευγάρι που συμπληρώνει μαζί ένα εξάμηνο και που είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο, περνάει τη φάση που θέλει να είναι διαρκώς μαζί και τα μέλια δεν έχουν τελειωμό. Οι δυο τους βρίσκονται στην Ιρλανδία για την περιοδεία της Τέιλορ και μετά τη συναυλία μοιράστηκαν μαζί ένα ρομαντικό περίπατο στο Δουβλίνο. Τα καλά δεν τέλειωσαν εκεί αφού το επόμενο μεσημέρι η Taylor αποφάσισε να μαγειρέψει στον Celvin και επέλεξε να του κάνει λαχανικά με κρέας στη σχάρα.

taylor

Ο Celvin Harris δεν κρατήθηκε από τη χαρά του και την φωτογράφισε καθώς γύριζε με τη σπάτουλα το φαγητό. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έγραψε: «Ξέρει να μαγειρεύει κιόλας». Αν μαγείρεψε και καλά όπως ανέμενε ο Celvin Harris, τότε η Taylor Swift είναι ο ορισμός της ιδανικής γυναίκας και είναι μόλις 25 χρονών. Εμάς πάντως μας ξάφνιασε που μαγειρεύει έστω και once in a while, γιατί δεν είναι μια εικόνα που την βλέπουμε συχνά από τους σταρ του εξωτερικού. Ιδίως από νεαρές κοπέλες που από τα 18 τους έχουν λεφτά να φαν κι οι κότες.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.