CELEBRITIES

Bill Cosby: ομολόγησε πως νάρκωνε γυναίκες & τις βίαζε


8 Ιουλίου 2015

319953_cosby3.jpg

Η δεκαετία του 80 του ανήκει, όταν το "The Cosby Show" έσπαγε τα κοντέρ τηλεθέασης για 8 ολόκληρα χρόνια. Stand up performer, ο Cosby ξεκίνησε από τα κλαμπ του Σαν Φρανσίσκο στα 60s, πέρασε στην τηλεόραση και το όνομά του έγινε συνώνυμο του άφθονου γέλιου.

Ο θρυλικός κωμικός Bill Cosby τώρα πια με τη βούλα ανήκει πια στην κατηγορία των σεξουαλικών εγκληματιών και μάλιστα κατά συρροή. Ο 77χρονος σήμερα ηθοποιός κατηγορήθηκε από τουλάχιστον 20 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό και ο ίδιος ομολόγησε μετά από μια μακρά περίοδο.

Οι κατηγορίες είναι κοινές δηλ. νάρκωνε γυναίκες με υπνωτικά χάπια μέσα στο ποτό τους και ύστερα τις βίαζε. Οι ιστορία από όσο φαίνεται από τα θύματα ξεκίνησε το 1969, δηλαδή για πάνω από 3 δεκαετίες. Ο διασκεδαστής μιας ολόκληρης γενιάς ομολόγησε ότι «χρησιμοποιούσε το υπνωτικά Quaaludes και Benadryl για να ναρκώνει γυναίκες πριν το σεξ". Μάλιστα ο εισαγγελέας με ξεκάθαρο τρόπο τον ρώτησε "Όταν αγοράζατε τα φάρμακα, ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό σας ότι θα τα χρησιμοποιήσετε για να ναρκώσετε νεαρές γυναίκες που θέλατε να κάνετε σεξ μαζί τους;". Ο Cosby απάντησε "Ναι".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.