CELEBRITIES

Miranda Kerr: Ξανά ερωτευμένη


15 Ιουλίου 2015

Miranda-Kerr-Street-Style.jpg

O ιδρυτής του Snapchat Evan Spiegel είναι ο νέος σύντροφος της Miranda Kerr. Το νέο ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση την Κυριακή στο Λος Άντζελες. Ο 25χρονος δισεκατομμυριούχος και το 32χρονο μοντέλο επισκέφθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι την αγορά Farmers Market. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα εκείνη είχε βρεθεί στην Αυστρία -φήμες λένε πως πέρασε και από τα Κύθηρα, βάσει φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram- κι εκείνος στο Σαν Βάλεϊ του Ιντάχο.

2A7F3AA500000578-0-image-m-54_1436799034051

Η Miranda Kerr, που έχει αποκτήσει τον 4χρονο γιο της, Flynn με τον πρώην σύζυγό της Orlando Bloom, είναι ένα από τα πρόσωπα της Victoria's Secret, ενώ ο Spiegel ίδρυσε το Snapchat ενώ ήταν ακόμη φοιτητής του Stanford. Τώρα είναι CEO της εταιρείας. Το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπολογίζεται πως τον Μάιο του 2014 χρησιμοποιούνταν για να σταλούν έως και 700 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο την ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.