CELEBRITIES

Πέθανε ο Jules Bianchi μετά από σκληρή μάχη 9 μηνών


18 Ιουλίου 2015

Jules-Bianchi-l.jpg

Σήμερα το πρωί ο 25χρονος οδηγός υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο κεφάλι κατά το μοιραίο δυστύχημα που συνέβη 9 μήνες πριν, στο ιαπωνικό Grand Prix στις 5 Οκτωβρίου του 2014.  Ο Jules Bianchi συγκρούστηκε με γερανό που βρισκόταν εκτός της αγωνιστικής πίστας παλεύοντας όλο αυτό το διάστημα σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Την τελευταία του πνοή άφησε στο Centre Hospitalier Universitaire (CHU) της Νίκαιας, όπου και νοσηλευόταν.

Η οικογένειά του γνωστοποίησε την τραγική είδηση μέσω μίας σύντομης ανακοίνωσης, σκορπώντας τη θλίψη στο χώρο του παγκόσμιου motorsport. “Ο Jules πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη του έφτασε στο τέλος. Ο πόνος είναι τεράστιος και απερίγραπτος”, αναφέρει μέσα σε άλλα, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.