CELEBRITIES

O Ben Affleck απαντά στις φήμες


30 Ιουλίου 2015

"Σύναψε σχέση με τη νταντά των παιδιών του;" αυτό το ερώτημα κυριαρχούσε τις τελευταίες ώρες στα lifestyle έντυπα και sites για τον Ben Affleck, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού USweekly που ισχυρίζεται πως όντως έκανε σχέση με την 28χρονη νταντά των παιδιών του. Ο 42χρονος ηθοποιός που τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Jennifer Garner, διέψευσε το δημοσίευμα μέσω του εκπροσώπου του, χαρακτηρίζοντάς το "σκουπίδι". Σύμφωνα με αυτό, πάντως ο Ben γνώρισε την Christine όταν την προσέλαβαν με την Jennifer για να φροντίζει τα τρία παιδιά τους, Violet, Seraphina, και Samuel, στη διάρκεια δέκα μηνών που είχαν αποφασίσει να περάσουν -δοκιμαστικά- χωριστά.

Ben Affleck leaves a community center in Atlanta with a woman believed to be a nanny.  Pictured: Ben Affleck Ref: SPL1075138  100715   Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Το ίδιο δημοσίευμα υποστήριξε πως η Jennifer Garner την απέλυσε όταν κατάλαβε πως υπήρχε φλερτ με τον σύζχυγό της. Η 43χρονη ηθοποιός, όπως γράφεται, φροντίζει πολύ τα παιδιά της και είναι αρκετά ανοιχτή και ειλικρινής μαζί τους. Φήμες, πάντως, απιστίας από πλευράς του Ben Affleck είχαν παρουσιαστεί ξανά στη διάρκεια του 10χρονου γάμου τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.