CELEBRITIES

Charlize Theron-Sean Penn: Η πρώτη δημόσια συνάντηση μετά το χωρισμό!


31 Ιουλίου 2015

Τι κι αν δήλωνε η Charlize ότι ο Sean είναι ο άντρας της ζωή της; Μια μέρα ξαφνικά έπαψε να το νιώθει και δεν απάντησε ποτέ ξανά στις κλήσεις του. Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται εκείνος σε δηλώσεις του.

Για την ακρίβεια εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Μπορεί όλοι να μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ωστόσο τα πράγματα είχαν άσχημη εξέλιξη στο μεταξύ τους. Δυο μήνες μετά τον χωρισμό τους, βέβαια, μια κοινή τους επαγγελματική υποχρέωση τους φέρνει και πάλι αντιμέτωπους. Η Charlize Theron και ο Sean Penn συναντήθηκαν στο Cape Town της Νότιας Αφρικής για τις ανάγκες γυρίσματος μίας κοινής τους σκηνής από την νέα τους ταινία.

Η αμήχανη στάση και των δύο και η «ψύχρα» την ώρα που συναντήθηκαν είναι παραπάνω από εμφανής στα στιγμιότυπα που ακολουθούν. «Εξαφανίστηκε απλά από τη ζωή του. Δεν απαντούσε στις κλήσεις και τα μηνύματα του. Απλά ξέκοψε», δήλωσε μία πηγή στο US Weekly για το πώς η κούκλα ηθοποιός παράτησε ξαφνικά χωρίς καμιά εξήγηση τον Sean Penn.

sean2-460x276

sean3-460x341

sean4-460x349

sean7-460x358

Επισκεφτείτε το toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.