CELEBRITIES

Sofia Vergara: "Είμαι πιο sexy από την Kim Kardashian όμως δείχνω σαν drag queen"


3 Αυγούστου 2015

Sofia-Vergara-rg.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sofia Vergara προκάλεσε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις της σχετικά με εκείνη και την Kim Kardashian. Αφορμή ήταν μία πρόσφατη ψηφοφορία στην οποία το κοινό την ανέδειξε ως την πιο sexy παρουσία, αφήνοντας αυτόματα πίσω την εκρηκτική Kim Kardashian. Επομένως όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει για την πικάντικη διάκριση της η ίδια απάντησε "Η Kim μάλλον είναι αναστατωμένη με το αποτέλεσμα και αυτό γιατί την έχω ξεπεράσει ακόμα δύο φορές στο παρελθόν. Την έχω συναντήσει σε red carpet και έχω να πω ότι ήταν η πιο όμορφη από όλες. Επομένως θεωρώ λίγο τρελούς όσους με ανάδειξαν στην κορυφή".

Sofira-Vegara-in-Hot-Pursuit

 Η 42χρονη star μάλιστα είναι τόσο μετριόφρων και αυστηρή με το εαυτό της αφού σύγκρινε την εμφάνιση της με αυτή μίας drag queen λέγοντας: "Υπάρχουν φορές που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι μία drag queen. Μπορεί να είμαι γυναίκα, όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι υπάρχουν πολλά υπερβολικα στοιχεία επάνω μου όπως το μακιγιάζ, το στήθος, τα οπίσθια αλλά και η προφορά μου." Παρόλα αυτά η Sofia Vergara κερδίζει ολοένα και περισσότερο την αγάπη του φακού και του κοινού, αφού είναι πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.