CELEBRITIES

Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου Νταϊάνας & Καρόλου πρώτη φορά στο φως


12 Αυγούστου 2015

870053_dian232451.jpg

Ο γάμος της Diana και του Καρόλου αναμφίβολα ήταν ο βασιλικός αυτός γάμος που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία. Γεγονός που έσπασε τα κοντέρ και συγκέντρωσε τεράστιο παγκόσμιο ενδιαφέρον, χωρίς αίσιο τέλος...

Μια δημοπρασία έρχεται να φέρει στο φως 14 σπάνια αδημοσίευτα ντοκουμέντα από την 29η Ιουλίου του 1981. Το αμερικανικό RR AUCTION οργάνωσε πλειστηριασμό για 7 έγχρωμες και 7 ασπρόμαυρες σπάνιες φωτογραφίες εκείνης της ημέρας στο Μπάκιγχαμ.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στη βοηθό του επίσημου φωτογράφου του βασιλικού γάμου, του  Lord Lichfield. Της δόθηκαν σαν δώρο αφού δεν συμπεριλήφθηκαν στο γαμήλιο άλμπουμ. Η ίδια θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της και όπως φαίνεται από το πάσο της, φρόντισε να κρύψει το όνομά της. Όμως θέλησε να μοιραστεί αυτές τις εικόνες πριν πουληθούν στη δημοπρασία που έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο.

[gallery-470251]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.