CELEBRITIES

H μικρή Harper έχει "κλέψει" την καρδιά του μπαμπά της οριστικά!


22 Αυγούστου 2015

harper.jpg

Τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να ξεπεράσει την παπαρατσική δύναμη του μπαμπά και της μαμάς. Τα μεγάλα της αδέρφια έχουν μπει στο περιθώριο και εκείνη είναι πάντα το θέμα συζήτησης. Και το ιδιαίτερο είναι ότι όπου και να την πετύχουν οι παπαράτσι πάντα εκεί γύρω θα βρίσκεται ο μπαμπάς David.

2

Σπανίως την βλέπουμε με την Victoria. Οπότε από αυτό μπορούμε άνετα να επιβεβαιώσουμε τον Freud και το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, μιας και φαίνεται πως μεταξύ του David και της Harper Beckham υπάρχει ένας άγαστος δεσμός και μια σχέση άρρηκτη. Δεν χρειάζεται πάνω από μια φωτογραφία για να το αντιληφθεί κάποιος αυτό. Στην προκειμένη η κεντρική φωτογραφία όπου ο David έχει την Harper να κάθεται στους ώμους του δείχνει πόσο αυτοκόλλητοι είναι μπαμπάς και κόρη, με τη μαμά Victoria να ζηλεύει και να χαίρεται συνάμα.

baby harper

Ο φακός τους πέτυχε να βγαίνουν από ένα κατάστημα Pinkberry με τη Harper να μαζεύει με το κουταλάκι το παγωτό της και να δίνει στο στιγμιότυπο ένα cuteness level από άλλο πλανήτη. Με τα πολύχρωμα ρούχα της και τον David να χαμογελά, η Harper τρώει το παγωτό και περπατάει με ανάλαφρο στυλ αντιλαμβανόμενη ότι την φωτογραφίζουν. Κι όταν πια έχει κουραστεί, καβαλάει τον David για να μπουν στο αυτοκίνητο.

Δείτε το άρθρο και τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.