CELEBRITIES

O Ben Affleck και η Jennifer Garner ήρθαν ξανά κοντά


24 Αυγούστου 2015

jennifer-garner-768.jpg

Mετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, την κατάσταση ήρθε να δυναμιτίσει το σκάνδαλο με την νταντά. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner όμως βρίσκονται αυτή τη φορά στο ίδιο στρατόπεδο προκειμένου να προφυλάξουν την οικογένεια τους αλλά και τους ίδιους από τα κουτσομπολιά και την κακή συμπεριφορά της πρώην νταντάς, που πολλοί συνεχίζουν να λένε ότι είχε ερωτικές επαφές με τον Ben Affleck όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Garner. 

ben-affleck-nanny-christine-ouzounian-beauty-jennifer-garner-split-04

H Christine Ouzounian σύμφωνα με πηγές προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό απομυζούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και από τους δύο καθώς πιθανολογείται ότι το ποσό άγγιξε ακόμα και τις 500.000 δολάρια. Επομένως είναι απόλυτα λογικό που το πρώην ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά βάζοντας την στο στόχαστρο ώστε να την απομακρύνουν μια και καλή από τη ζωή τους.

Christine Ouzounian former Nanny of Ben Affleck and Jennifer Garner takes her new Lexus for gas and a Spin. The Former nanny of Ben Affleck is seen driving all over Socal Pictured: Christine Ouzounian former Nanny of Ben Affleck and Jennifer Garner takes her new Lexus for gas and a Spin. Ref: SPL1100924  130815   Picture by:  Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Το μόνο καλό που έκανε στη σχέση τους το σκάνδαλο είναι ότι τους έφερε κοντά, ενώ πολλοί από τους star του Hollywood ανυπομονούν να τους ξαναδούν μαζί και αγαπημένους όπως παλιά.

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.