CELEBRITIES

O Romeo Beckham όσο μεγαλώνει υιοθετεί το στιλ του μπαμπά του


25 Αυγούστου 2015

romeo-beckham-768.jpg

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να θέλει ένα αγόρι να μοιάσει στον David Beckham πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον γιο του Romeo. Eίναι μόλις 12 ετών και ήδη έχει διαμορφώσει το δικό του προσωπικό στιλ το οποίο υιοθέτησε από τον πατέρα του κάνοντας τον κάθε μέρα και πιο περήφανο.

beckham romeo

Ο μικρός Romeo είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham και ενώ φυσιογνωμικά μοιάζει αρκετά στην μητέρα του, στιλιστικά είναι ίδιος με τον μπαμπά του.

key Collage

Φοράει συχνά jeans με t-shirts και πουκάμισα, ενώ δε δίστασε να υιοθετήσει ακόμα και το haircut που είχε ο David Beckham το 2005 με το μισό κεφάλι σχεδόν ξυρισμένο και το υπόλοιπο πιασμένο σε κότσο, το οποίο δέκα χρόνια πριν θεωρούταν ασυνήθιστο και αρκετά extreme.

Collage

Ο Romeo έλκει τον φωτογραφικό φακό τόσο των φωτογράφων όσο και του πατέρα του, ο οποίος συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην ποδοσφαιριστής φροντίζει να δείχνει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.