CELEBRITIES

Sandra Bullock: "Κολάζει" ο νέος της σύντροφος


2 Σεπτεμβρίου 2015

H Sandra Bullock ερωτεύτηκε ξανά και όχι άδικα.  Μετά από το χωρισμό της με τον Jesse James επιτέλους "πέταξε" από πάνω της τον τίτλο της "απατημένης συζύγου", αφού η τύχη της έκλεισε το μάτι δικαιώνοντας την για όλα όσα είχε περάσει. Ο νέος της σύντροφος εντοπίστηκε από τους paparazzi στην εξώπορτα του σπιτιού του να μιλά στο τηλέφωνο φορώντας μόνο το παντελόνι του και φυσικά ήταν αδύνατο να μη σχολιαστεί το καλογυμνασμένο του κορμί και γενικότερα η αρρενωπή του εικόνα.

1

Που βρισκόταν όμως κρυμμένο αυτό το κελεπούρι;

2

Ονομάζεται Bryan Randall, είναι 49 ετών, φωτογράφος και πατέρας ενός κοριτσιού που απέκτησε με την προηγούμενη σύντροφο του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πέμπτα γενέθλια του γιου της Sandra Bullock όταν κλήθηκε να φωτογραφίσει το πάρτι.

3

Ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει και πλέον εμφανίζονται και δημόσια μαζί, αφού παρευρέθηκαν και στο γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.