CELEBRITIES

Venice Film Festival 2015: Οι πιο καλοντυμένοι που πέρασαν από το κόκκινο χαλί


7 Σεπτεμβρίου 2015

Το Φεστιβάλ της Βενετίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ κάθε χρόνο, αποτελώντας μέρος της Biennale, και μαζί με τις Κάννες και το Βερολίνο μας προσφέρει ευκαιρίες να μιλήσουμε για τις νέες ταινίες, αλλά και για εξεζητημένες παρουσίες.

Σε αντίθεση όμως με τα άλλα δύο φεστιβάλ, στη Βενετία δεν έχουμε την παρέλαση μεγάλων αστέρων της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, με την ιταλική παραγωγή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι πιο εξέχουσες παρουσίες που έκαναν το πέρασμα τους από το κόκκινο χαλί τις πρώτες μέρες ήταν αναμφίβολα ο Johny Depp που επανακάμπτει και έρχεται με το πολλά υποσχόμενο Black Mass, ο Jake Gyllenhaal που μετά το Southpaw, βάζει υποψηφιότητα για Όσκαρ και με το Everest, η Dakota Johnson, η Tilda Swinton και ο Ralph Fiennes.

Εκτός από το κινηματογραφικό κομμάτι, οι στυλιστικές επιλογές των διασήμων βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο, με ορισμένες κυρίες να έχουν πολλαπλές εμφανίσεις και να αλλάζουν διαρκώς στυλ και με τους άντρες να στηρίζουν το λιτό, αλλά κλασσικό και εντυπωσιακό.

[gallery-476980] Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.