CELEBRITIES

Γιατί η Amal Clooney βρίσκεται μόνη στις Μαλδίβες;


8 Σεπτεμβρίου 2015

amal-clooney-.jpg

H Amal Clonney από χθες βρίσκεται στις Μαλδίβες χωρίς τον σύζυγό της και ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός. Στα άμεσα σχέδια της είναι η συνάντηση της με τον πρώην πρόεδρο Mohamed Nasheed ο οποίος κρατείται στις φυλακές Maafushi όπου καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση μετά από μία πολύκροτη δίκη στην οποία ήταν κατηγορούμενος ως τρομοκράτης.

Η 37χρονη δικηγόρος υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρόκειται να λάβει τα ηνία ως η συνήγορος του αφού είναι ο πρώτος πρόεδρος των Μαλδίβων ο οποίος εκλέχτηκε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Η σοβαρή αυτή υπόθεση αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η Amal Clooney δεν μπορεί να επισκιαστεί από τη φήμη του συζύγου της George. Πρόκειται για μία δυναμική και νέα γυναίκα η οποία κατάφερε από μόνη της να κάνει μία επιτυχημένη καριέρα. Το κύρος της και η μόρφωση της την ανέδειξαν τόσο στο χώρο της showbiz αλλά και της νομικής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.