CELEBRITIES

Jon Hamm: ο γόης των Mad Men χώρισε μετά από 18 χρόνια σχέσης


9 Σεπτεμβρίου 2015

1428543538_jon-hamm-jennifer-westfeldt-zoom.jpg

Την τελευταία 8ετία τον θαυμάζαμε μέσα από τη σειρά Mad Men που ήταν από τις πιο επιτυχημένες και σάρωσε σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Jon Hamm είναι ένας από τους πιο βαρβάτους και μασίφ ηθοποιούς του Hollywood και είναι η επιτομή του στυλ και του άντρα με Α κεφαλαίο.

Τα τελευταία 18 χρόνια τον είχε στο πλάι της και τον χαιρόταν η Jennifer Westfeldt, όμως αυτή η σχέση έφτασε και επίσημα στο τέλος της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1997 και από τότε ήταν όλα τα χρόνια μαζί, χωρίς να δίνουν ποτέ τροφή για σχόλια στον τύπο. Για τους δικούς τους λόγους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και δεν έκαναν και παιδιά. Η τελευταία φορά που τους είχαν δει μαζί ήταν στις 22 Ιουλίου και λίγο καιρό αργότερα άρχισε να ξετυλίγεται ένα γαϊτανάκι φημών ότι δεν είναι πια μαζί. Την Δευτέρα το ζεύγος έβγαλε κοινή ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει τις φήμες. "Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι πήραμε την απόφαση να τερματίσουμε 18 χρόνια αγάπης και κοινής ιστορίας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο" ανέφεραν στην λιτή τους ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν άρχισαν τα πρώτα σύννεφα, με τον 44χρονο Hamm να μπαίνει σε πρόγραμμα 30 ημερών ώστε να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.