CELEBRITIES

Η δήλωση του Tom Brady για τις φήμες διαζυγίου με τη Gisele


9 Σεπτεμβρίου 2015

Gisele-Bundchen-Tom-Brady-kissed-hugged.jpg

Με το που δήλωσε την αποχώρησή της από το χώρο του μόντελινγκ η Gisele, άρχισε να απασχολεί τον τύπο περισσότερο από ποτέ. Λίγο όταν την έπιασαν οι παπαράτσι στα πράσα να πηγαίνει στον πλαστικό ντυμένη μουσουλμάνα, λίγο οι φήμες περί διαζυγίου της με τον Tom Brady που δίνουν και παίρνουν, το 35χρονο μοντέλο απασχολεί περισσότερο από ότι συνήθως.

Αφού η ίδια φρόντισε να απαντήσει ή να ρίξει στάχτη στα μάτια μας - αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας - με φωτογραφίες στο Instagram που υποδηλώνουν μια χαρούμενη και ισορροπημένη οικογένεια, σειρά είχε τώρα ο  Brady που δεν έχασε καιρό και προχώρησε στη δική του δήλωση.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε μόλις χθες, δήλωσε τα εξής "Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Έτσι θα το έλεγα. Είμαι πολύ τυχερός άντρας. Είμαι ευλογημένος με την υποστήριξη της οικογένειάς μου και συγκεκριμένα εκείνης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής για εμένα κι εγώ για εκείνη αντίστοιχα. Είμαι τόσο τυχερός που έχω μια τέτοια απίστευτη σχέση με τη συνοδοιπόρο μου στη ζωή. Δεν νομίζω πως τίποτα θα μπει στο δρόμο μας".

Και πάλι δικά σας τα συμπεράσματα. Είτε προσπαθούν να σβήσουν τη φλόγα που δημιούργησαν οι φήμες, είτε δεν νιώθουν έτοιμοι ακόμα για επίσημοι ανακοίνωση δεομένων και των παιδιών, όπως και να έχει, ευχόμαστε ευτυχή κατάληξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.