CELEBRITIES

H περιπέτεια της Jessica Alba με τους σωματοφύλακες της Kylie Jenner


18 Σεπτεμβρίου 2015

jessica-kyllie.jpg

H παρουσία της Jessica Alba στην Νέα Υόρκη για το NYFW μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού οι φωτογράφοι την ακολουθούσαν ακόμη και έξω στους δρόμους έστω και για μία extra φωτογραφία. Η 34χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας παρακολούθησε το "Opening Ceremony show" όμως δεν περίμενε ότι η κατάληξη του θα ήταν το ίδιο εντυπωσιακή.

2C6E096100000578-3238628-image-a-23_1442505011807

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η Kylie Jenner με τον σύντροφο της Tyga, η οποία μόλις έληξε το show βιαζόταν να αποχωρήσει γιατί την περίμεναν οι αδερφές της για δείπνο αλλά και επειδή δεν άντεχε να περιμένει στην ουρά που είχε σχηματιστεί.

jessica kyllie

Στο σημείο αυτό οι σωματοφύλακες της ανέλαβαν δράση και άρχισαν να σταματούν όσους και όσες της "έκλειναν" το δρόμο. Ένα από τα πρόσωπα αυτά ήταν και η Jessica Alba η οποία τη στιγμή εκείνη χαιρετούσε έναν γνωστό της.

kyllie jenner jessica

Σύμφωνα με τις περιγραφές της σε γνωστή εκπομπή 2 μεγαλόσωμοι άντρες την σταμάτησαν και δεν την άφηναν να περάσει: " Νόμιζα ότι εκείνη τη στιγμή κάποιος έφευγε από το κτίριο. Δεν κατάλαβα τι γινόταν. Πίστεψα ότι ίσως είχε πιάσει φωτιά ή ότι είχε προκύψει κάτι σοβαρό. Ήταν σοκαριστικό", είπε στον παρουσιαστή Andy Cohen. Εκείνος τη ρώτησε αν τη ζητήθηκε συγνώμη έστω και κατόπιν εορτής παίρνοντας την εξής απάντηση: " είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρουν τι συνέβη".

cohen jessica alba

Παρόλα αυτά η Jessica Alba δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο της και χιούμορ της, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν θα λάβει κάποια απάντηση από την Kyllie Jenner.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.