CELEBRITIES

SJP: στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar


20 Σεπτεμβρίου 2015

gallery-1442413910-hbz-sarah-jessica-parker-05.jpg

Το εξώφυλλου του Οκτωβρίου του Harper's Bazaar φιλοξενεί την one & only Sarah Jessica Parker. Έδωσε μια χορταστική συνέντευξη στη Laura Brown και φωτογραφήθηκε για το φακό του Alexi Lubomirski.

gallery-1442414473-hbz-sarah-jessica-parker-01

gallery-1442413910-hbz-sarah-jessica-parker-05

Στη συνέντευξη δηλώνει ενθουσιασμένη που ζει στη Νέα Υόρκη και χαίρεται ιδιαιτέρως που τα παιδιά της μεγαλώνουν σε μια πόλη σαν κι αυτή. Ο γιος της, James Wilkie, 12 ετών, και οι δίδυμες κόρες της, Tabitha και Marion, που τώρα είναι 6 ετών το απολαμβάνουν εξίσου. "Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν είσαι ποτέ ποτέ μόνος σε αυτή την πόλη", δηλώνει η iconic SJP.

Σχετικά με υβριστικά που τις γράφουν στο λογαριασμό της στο Instagram εκείνη απαντάει "είμαι πολύ ευγενικός σαν άνθρωπος αλλά δεν θέλω να θεωρούν την ευγένεια μου μαλθακότητα. Το Μάρτιο γίνομαι 50". Έτσι πολλές φορές απαντάει η ίδια γράφοντας "αφού δεν σου αρέσω, γιατί με ακολουθείς;"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.