CELEBRITIES

Kendall Jenner- Orlando Bloom: Bγαίνουν κρυφά από τον Ιούλιο


21 Σεπτεμβρίου 2015

kendall-orlando-570.jpg

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε από τον Ιούλιο και όπως αποδείχθηκε κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό ακόμα και μέχρι σήμερα. Η Κendall Jenner και ο Orlando Bloom σύμφωνα με πολύ γνωστή εφημερίδα, έχουν βγει πολλές φορές μαζί μετά από την οικειότητα που αναπτύχθηκε μεταξύ τους κατά τη συνάντηση τους στο Los Αngeles τον Ιούλιο.

orlando bloom

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο 39χρονος ηθοποιός στα πρώτα ραντεβού του με το 19 χρονο super model είχε κανονίσει ένα δείπνο για δύο στο Bui Sushi στο Malibu και στη συνέχεια απόλαυσαν μία ρομαντική βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

kendall orlando

Μπορεί ο Orlando Bloom να έχει τα διπλάσια χρόνια της Kendall όμως η διαφορά αυτή πρέπει να τους είναι αδιάφορη. Μάλιστα μία έγκυρη πηγή αναφέρει πως: "Η διαφορά ηλικίας δεν τους απασχολεί, όμως είναι ακόμα νωρίς να μπουν στη διαδικασία να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό". Οι εκπρόσωποι και των δυο πάντως ακόμα δεν έχουν δώσει καμία απάντηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.