CELEBRITIES

Benedict Cumberbatch: πραγματικός χαζομπαμπάς!


22 Σεπτεμβρίου 2015

benedict_cumberbatch_scrunched.0.jpg

Ο Benedict Cumberbatch μας απασχόλησε τις τελευταίες μέρες για τη δωρεά που έκανε στους πρόσφυγες από τα έσοδα μίας παράστασης για να βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος της παράστασης «Άμλετ», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Barbican του Λονδίνου, ο αγαπημένος ηθοποιός βγήκε μπροστά και ενώ το κοινό ακόμα τον χειροκροτούσε, τους ζήτησε να δωρίσουν χρήματα για την ανακούφιση των χιλιάδων προσφύγων που φτάνουν καθημερινά στην Ευρώπη.

Πέρα όμως από το σπουδαίο χαρακτήρα και το υποκριτικό του ταλέντο, ο 39χρονος ηθοποιός είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και σωστός οικογενειάρχης. Πρόσφατα, οι παπαράτζι τον απαθανάτισαν να κάνει βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου μαζί με την σύζυγό του Sophie Hunter και των μόλις 3 μηνών γιο τους.

Exclusive Benedict Cumberbatch spotted in Hampstead heath high street with his new baby Christopher and his is wife getting a coffee and running some errands. Pic TillenDove 180915

Benedict Cumberbatch

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.