CELEBRITIES

Η Γαλλική Vogue γιορτάζει τα 95 της χρόνια με 4 διαφορετικά εξώφυλλα


22 Σεπτεμβρίου 2015

Με αφορμή τα 100α γενέθλια της Βρετανικής Vogue διοργανώνεται μία έκθεση φωτογραφιών με πασίγνωστα μοντέλα. Η έκθεση "Vogue 100: A Century of Style" θα φιλοξενηθεί στη National Portrait Gallery από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 22 Μαϊου. Η συλλογή γιορτάζει και τιμά τη μόδα και τη φωτογραφία των τελευταίων 100 χρόνων, επικεντρώνεται και σε πασίγνωστα πρόσωπα που κόσμησαν τις σελίδες του περιοδικού.

Από την άλλη η Γαλλική έκδοση της Vogue γιορτάζει τα 95 χρόνια της με 4 διαφορετικά εξώφυλλα. Τα τέσσερα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για το κάθε εξώφυλλο είναι οι Kate Moss από τους Mert & Marcus, η Kendal Jenner από τον David Sims, η Gisèle Bündchen από τον Mario Testino και η Christy Turlington από τους Inez & Vinoodh. Στο εντυπωσιακό και παράλληλα απλό τεύχος θα υπάρχει αρχειακό υλικό, εικόνες του Franco Rubartelli και φωτογραφίες της Catherine Deneuve, της γυναίκας με τα περισσότερα εξώφυλλα στην Γαλλική Vogue. To 95o τεύχος θα κυκλοφορήσει σε 220.000 αντίτυπα στις 29 Σεπτεμβρίου για το μήνα Οκτώβριο.

Kate Moss on the cover of Vogue Paris Oct. issue Kendall Jenner on the cover of Vogue Paris Oct. issue

vogue-paris-95th-anniversary-3

Christy Turlington on the cover of Vogue Paris Oct. issue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.