CELEBRITIES

Eva Mendes: Παίρνει την κόρη της, τις βαλίτσες της και φεύγει!


24 Σεπτεμβρίου 2015

eva-mendes-ryan-gosling51.jpg

Δύσκολες είναι οι στιγμές για την Eva Mendes και τον Ryan Gosling, αφού όπως όλα δείχνουν η σχέση τους φτάνει σε οριστικό τέλος. Οι δυο τους αν και δεν είναι παντρεμένοι έχουν μία κόρη ενός έτους την Esmeralda την κηδεμονία της οποίας σκοπεύει να διεκδικήσει η μητέρα της. Σύμφωνα με πολύ γνωστό περιοδικό, το ρήγμα στη σχέση τους ήρθε με τη γέννηση της μικρής που προκάλεσε επιλόχεια κατάθλιψη στην Eva Mendes. Τα νεύρα και οι τσακωμοί με τον Ryan Gosling άρχισαν να πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσουν ότι το η ρίζα του προβλήματος ήταν πολύ βαθύτερη.

eva-mendes-ryan-gosling51

Οι πηγές αναφέρουν ότι τα κοντινά τους πρόσωπα προσπαθούν να μεταπείσουν την Eva Mendes λέγοντας της ότι δεν είναι λύση να κρατά μακριά τον Ryan Gosling από την ίδια και από την κόρη της, όμως εκείνη τουλάχιστον μέχρι τώρα δείχνει αμετάκλητη. Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος τους η 41χρονη ηθοποιός είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να χάνουν τον έλεγχο και είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να διαχειριστεί την πολύπλοκη κατάσταση. Η ίδια πάντως έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο για να καταφέρει να κερδίσει την κηδεμονία της Esmeralda αφήνοντας πίσω της βαθιά πληγωμένο τον Ryan Gosling.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.