CELEBRITIES

Gisele Bundchen: Εκδίδει βιβλίο αξίας 700$ με γυμνές της φωτογραφίες


24 Σεπτεμβρίου 2015

image12.jpg

Πολλοί celebrities συνηθίζουν να εκδίδουν βιβλία σχετικά με τις ζωές τους, τις προσωπικές τους στιγμές, τα επαγγελματικά τους μυστικά, τη μόδα και άλλα αμέτρητα θέματα πουλώντας τα σε τιμές που δε ξεφεύγουν από τα λογικά όρια. Η Gisele Bundchen από την άλλη, αποφάσισε να μιλήσει με εικόνες και μάλιστα από γυμνές της φωτογραφήσεις σε ένα βιβλίο "φωτιά" όχι μόνο εξαιτίας του περιεχομένου του αλλά και λόγω της τιμής του.

2gisele

Η limited edition έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο κοστίζει 700 δολάρια! Τόσα θεώρησε η 35χρονη καλλονή ότι αξίζουν τα φυσικά της προσόντα αποφασίζοντας να ανταμείψει τους αγοραστές του με 300 γυμνές φωτογραφίες και πολύ γνωστά της πορτρέτα από το φακό του γνωστού φωτογράφου Irving Penn. 

1D292290

Η κυκλοφορία των 1000 μόλις αντιτύπων θα γίνει με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων καριέρας της από την γερμανικό εκδοτικό οίκο Taschen, ενώ η ίδια θα υπογράψει αυτόγραφο στο κάθε ένα από αυτά.

gisele naked

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.