CELEBRITIES

H Gigi Hadid ξεσπά ενάντια στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της


29 Σεπτεμβρίου 2015

gigi-hadid-guess-10-1.jpg

Η εμφάνισή της Gigi Hadid με μαγιό στο fashion show του Tommy Hilfiger στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης πριν από λίγες ημέρες, στάθηκε η αιτία που όσο περίεργο και αν φαίνεται, πυροδότησε εναντίον της αρνητικά σχόλια για το σώμα της. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού από τα πρώτα της κιόλας βήματα δεν ήταν λίγοι όσοι της ζήτησαν να χάσει κιλά προκειμένου να κάνει καριέρα.

image

Το 20χρονο μοντέλο όμως δεν το έβαλε και ούτε το βάζει κάτω καθώς απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο στο λογαριασμό της στο instagram γράφοντας: " Πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να με κρίνουν αρνητικά τον τελευταίο μήνα. Ναι οι κριτικές στα social media προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι κατά το 99% από τις φορές που μιλάνε δεν έχουν ιδέα τι λένε, όμως είμαι άνθρωπος και δεν πρόκειται να πω ψέματα ότι δεν με επηρέασαν. Στο σημείο όμως αυτό διαπίστωσα ότι έπρεπε να ξανασκεφτώ γιατί κάνω αυτό που κάνω; Ποιο είναι το μήνυμα μου; Τι πρέπει να πω;

Ναι, δεν έχω το ίδιο σώμα, που έχουν άλλα μοντέλα στα show. Όχι, δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη από όλες. Ναι, θέλω να είμαι μοναδική, αλλά ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ. Παρόλα αυτά, δεν είμαι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μοντέλο με αυτόν τον τύπο σώματος στη βιομηχανία της μόδας. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τα δικά του σχετικά με το πως βρέθηκα εδώ όμως πιστέψτε με, είμαι μία σκληρά εργαζόμενη κοπέλα με αυτοπεποίθηση που αναδείχθηκε τη στιγμή που ο χώρος της μόδας ήταν έτοιμος για μία μεγάλη αλλαγή. Εκπροσωπώ μια εικόνα σώματος, που δεν ήταν αποδεκτή στον χώρο της υψηλής ραπτικής και είμαι πολύ τυχερή, που υποστηρίζομαι από σχεδιαστές, στιλίστες και δημοσιογράφους. Από όλους αυτούς, δηλαδή, που γνωρίζουν πως αυτό είναι μόδα, αυτό είναι τέχνη και δεν μπορεί ποτέ να παραμένει η ίδια…

Ναι έχω στήθος, έχω κοιλιακούς, έχω οπίσθια, έχω μηρούς, αλλά δεν ζητώ ειδική μεταχείριση. Χωράω μέσα στα δείγματα. Τα γεμάτα κακία μηνύματα σας δεν με κάνουν να θέλω να αλλάξω το σώμα μου, να πω όχι στους σχεδιαστές, που με ζητούν στα show τους και σίγουρα δεν αλλάζουν τη γνώμη που έχουν οι σχεδιαστές για εμένα… Αν δεν σας αρέσει, μην με ακολουθείτε, μην παρακολουθείτε τη δουλειά μου, γιατί δεν πρόκειται να πάω πουθενά… Μου αρέσει που μπορώ να είμαι σέξι. Είμαι περήφανη γι’ αυτό...».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.