CELEBRITIES

Aυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Jim Carrey λίγο μετά το χωρισμό τους


30 Σεπτεμβρίου 2015

jim-carrey-girlfriend-2.jpg

Η Cathriona Whait, η πρώην σύντροφος του Jim Carrey και make up artist βιάστηκε να φύγει από τη ζωή στα 28 της μόλις χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένεια της όσο και τον 53χρονο ηθοποιό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική απόφαση ο θάνατος οφείλεται σε υπερβολική χρήση χαπιών, ενώ το πτώμα εντόπισαν στο διαμέρισμα της στο Los Angeles  οι φίλοι της όταν ανησύχησαν που δεν τους απαντούσε στα τηλέφωνα.

150z

H Cathriona Whait και ο Jim Carrey είχαν σχέση το 2012 για λίγους μήνες, όταν τον περασμένο Μάιο ήρθαν και πάλι κοντά. Ο δεύτερος χωρισμός τους ήρθε πριν από λιγότερο δύο εβδομάδες, αφού η Cathriona αυτοκτόνησε πέντε μόλις μέρες μετά. Η ίδια είχε δώσει κάποιο σημάδι όμως κανείς δεν είχε δώσει σημασία στην τελευταία ανάρτηση της στο twitter στην οποία έγραψε: "Διαγράφω το Twitter. Ελπίζω να ήμουν ένα φως για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους μου".

grvm

Ο Jim Carrey σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν αναμενόμενο άφησε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την πρώην αγαπημένη του λέγοντας τα εξής: " Είμαι σοκαρισμένος και βαθιά λυπημένος από τον χαμό της γλυκιάς μου Cathriona. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό πλάσμα και ένα ντελικάτο Ιρλανδέζικο λουλούδι, υπερβολικά ευαίσθητο για αυτό τον κόσμο στον οποίο το μόνο που ήθελε ήταν να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια της και τους φίλους της. Με όλους όσοι την αγαπούσαν και νοιάζονταν για εκείνη. Όλοι μας έχουμε χτυπηθεί αυτή τη στιγμή από έναν κεραυνό!

jim-carrey-girlfriend-2

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.