CELEBRITIES

H Megan Fox κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της


1 Οκτωβρίου 2015

TIFF-2010-brian-austin-green-15541690-1407-1900.jpg

Η Megan Fox, μπορεί να είναι και πάλι ελεύθερη, αλλά όπως φαίνεται θα της κοστίσει ακριβά. Η 29χρονη ηθοποιός στην αίτηση διαζυγίου επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με τον πρώην σύζυγό της, και ζητά την φυσική και νομική κηδεμονία των δυο παιδιών που απέκτησαν μαζί.

Megan-Fox-and-Brian-Austin-Green (1)

Μερικές εβδομάδες μετά, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Beverly Hills 90210» περνά στη αντεπίθεση και απαντά στην αίτηση διαζυγίου της Megan Fox, ζητώντας και τη κηδεμονία των δύο παιδιών! Την περασμένη Τρίτη, συγκεκριμένα, ο 42χρονος πρωταγωνιστής του «Beverly Hills, 90210» κατέθεσε νομικά έγγραφα, με τα οποία ζητά από την πρώην σύντροφό του εκτός από τη διατροφή και την από κοινού επιμέλεια των δυο γιων τους. Οι ηθοποιοί είναι γονείς του 3χρονου Noa και του μόλις 18 μηνών,Bodhi. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός αδυνατεί να εργαστεί, εξαιτίας των συχνών ιλίγγων που παθαίνει έπειτα από τροχαίο που είχε το 2014. Οι δυο ηθοποιοί πριν παντρευτούν στη Χαβάη, το 2010, φαίνεται πως δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο, γεγονός που σημαίνει πως τα περιουσιακά τους στοιχεία θα μοιραστούν κατά το ήμισυ.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.