CELEBRITIES

Η σοκαριστική αλήθεια για τη Bobbi Kristina Brown: δεν αυτοκτόνησε, δολοφονήθηκε


12 Οκτωβρίου 2015

150205-bobbi-kristina-brown-nick-gordon-4a_bb345085a6154f5d31a89db2dc435a5b.nbcnews-ux-2880-1000.jpg

Συγκλονιστικές αλλά και αναμενόμενες οι εξελίξεις για την εύρεση του υπαιτίου του θανάτου της 22χρονης Μπόμπι που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας και οι αρχές καταλήγουν, ότι ένοχος για το θάνατο της Bobbi Kristina Brown δεν είναι άλλος από το σύντροφο της Nick Gordon για τον οποίο υπήρχαν υποψίες από την αρχή. Όπως αποδεικνύεται η άτυχη Bobbi Kristina Brown, που μετά από αρκετό καιρό σε κώμα απεβίωσε στα 22 της δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε, από το σύντροφο της και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου σοκάροντας. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Νικ έκανε τοξική ένεση στην Bobbi Kristina Brown ύστερα από καυγά που είχαν και αμέσως μετά τη μετέφερε στη μπανιέρα όπου της χτύπησε το κεφάλι για να φανεί ότι χτύπησε μόνη της, ενώ της άλλαξε και τα ρούχα. Πίσω στο χρόνο η Whitney Houston είχε υπό την προστασία της τον Nick Gordon, χωρίς όμως να τον υιοθετήσει επίσημα και η κοινή γνώμη εικάζει, ότι ο Gordon ήθελε να βγάλει από τη μέση την κόρη της Bobbi για να περάσει η τεράστια περιουσία στα χέρια του.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.