CELEBRITIES

Ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή


14 Οκτωβρίου 2015

celeb-lamar-odom.jpg

Μία νύχτα ξέφρενης διασκέδασης που κατέληξε με τον πιο άδοξο τρόπο πέρασε ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian και παίκτης του NBA Lamar Odom ο οποίος αυτή τη στιγμή δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο του Las Vegas. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρώην άσσος των Lakers για τέσσερις συνεχείς μέρες ξεφάντωνε σε πολυτελές ξενοδοχείο, όταν την Τρίτη βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα οίκου ανοχής από δύο ιερόδουλες οι οποίες κάλεσαν αμέσως για βοήθεια. Πηγές αναφέρουν ότι από το στόμα του έβγαιναν διάφορα υγρά και οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν την μεταφορά του στο Los Angeles καθώς η κατάσταση του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

-celeb-lamar-odom

Πολλοί περίμεναν ότι στο δωμάτιο θα υπήρχαν ναρκωτικά όμως η αστυνομία δεν βρήκε καμία παράνομη ουσία. Η αιτία που πιθανότατα τον οδήγησε να παλεύει για τη ζωή του είναι η αλόγιστη κατανάλωση χαπιών (υποκατάστατων του viagra) και αλκοόλ. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Lamar Odom βρέθηκε σε περιπέτειες με το ωραίο φύλο και τον αλκοολισμό, αφού για αυτόν ακριβώς το λόγο του ζήτησε διαζύγιο η Khloe Kardashian το οποίο και εκδόθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Παρόλα αυτά μόλις την ειδοποίησαν για την κρισιμότητα της κατάστασης του τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της Kim και η μητέρα της Kris έφυγαν εσπευσμένα από το Los Angeles για να σταθούν στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.