CELEBRITIES

Τίτλοι τέλους για το America’s Next Top Model μετά από 22 seasons


17 Οκτωβρίου 2015

americas-next-top-model-5001-700x4481.jpg

Το ριάλιτι σόου που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες μοντέλα ανά τον κόσμο και φόρτωσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Tyra Banks με εκατομμύρια δολάρια φτάνει στο τέλος του.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι CW το οποίο προβάλει το ριάλιτι μοντέλων τα τελευταία χρόνια, η 22ησεζόν που φτάνει στο φινάλε της στις 4 Δεκεμβρίου, θα είναι και η τελευταία του.

12 χρόνια προβολής, 22 κύκλοι και 282 επεισόδια του σόου που καθήλωσε την Αμερική έγραψαν ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, ωστόσο η ίδια η «μητέρα» του America’s Next Top Model, το σούπερ μόντελ Tyra Banks, της οποίας έμπνευση ήταν το εν λόγω concept δήλωσε πως… έχει έρθει η ώρα να δοθεί ένα τέλος.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Ίσως αυτή η σεζόν του ANTM να πρέπει να είναι και η τελευταία μας. Πραγματικά πιστεύω πως ήρθε η ώρα».

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο σόου έχει «πουληθεί» σε δεκάδες χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- και έχει καταφέρει να αναδείξει μερικά από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα της  νέας γενιάς.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.