CELEBRITIES

Έξαλλη έγινε η Angelina Jolie με το φλερτ μεταξύ Brad Pitt και Sienna Miller


18 Οκτωβρίου 2015

jolie-pitt-greece-570.jpg

Ένα νέο δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» υποστηρίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Brad Pitt και την Sienna Miller και πως η Angelina Jolie είναι έξω φρενών με τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, ο Pitt έχει έρθει -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πάρα πολύ κοντά με την Miller, καθώς εκείνος είναι παραγωγός της ταινίας «The Lost City Of Z», και εκείνη πρωταγωνίστρια.

sienna-miller

Η Sienna Miller μαζί με τον Robert Pattinson και τον Charlie Hunnam έπρεπε να μεταφερθούν στη Βόρεια Ιρλανδία για τα γυρίσματα και τις ανάγκες της ταινίας, και ο Brad Pitt θεώρησε ότι έπρεπε να είναι κι εκείνος εκεί. Τότε η Jolie, εκνευρισμένη με τη σχέση των δύο, του απαγόρευσε να ταξιδέψει, με αποτέλεσμα έναν άγριο καβγά που κατέληξε στο να μη μιλάνε καν μεταξύ τους.

«Η Angelina βλέπει τον σύζυγό της να συζητάει διαρκώς για εκείνη. Ο Brad της είπε ότι είναι η δουλειά του σαν παραγωγός και εκείνη του είπε πως δεν θέλει να είναι κοντά της. Δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον…» δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος κοντά στην Jolie.

Και ενώ οι πάντες μιλούν για την θεία Δίκη προς την Jolie και βλέπουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται, όταν ο Pitt χώρισε την Aniston για τα μάτια της τότε συνεργάτιδας του Jolie στο Mr & Mrs Smith, ένα τελευταίο δημοσίευμα του gossipcop.com ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δε συμβαίνει και πρόκειται για μία λάθος φήμη που κυκλοφόρησε ξαφνικά και είναι εντελώς ανυπόστατη...

Ο χρόνος μόνο θα δείξει και μέχρι τότε το σίγουρο είναι πως σύσσωμη η showbiz παρακολουθεί με ενδιαφέρον... Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.