CELEBRITIES

Monica Bellucci: "Θα περάσω από τη γέννα στην εμμηνόπαυση, χωρίς να το καταλάβω"


25 Οκτωβρίου 2015

Τις νέες της δηλώσεις έκανε η Monica Bellucci. Η συμπρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ μετά την προβολή του παθιασμένου φιλιού με τον Daniel Craig από την σκηνή της ταινίας Spectre μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Έκανα δύο παιδιά, όταν ήμουν 40 και 45 χρόνων. Θήλαζα για έναν χρόνο, πράγμα που σημαίνει πως θήλαζα πριν από τέσσερα χρόνια. Θα περάσω από τη γέννα στην εμμηνόπαυση, χωρίς να το καταλάβω. Όπως και να έχει η εμμηνόπαυση θα είναι υπέροχη. Όχι άλλες περίοδοι» είπε θέλοντας να δηλώσει την ωριμότητα της ηλικίας της. Η ηθοποιός φέτος έκλεισε τα 51 της χρόνια χωρίς να χάνει τον τίτλο του απόλυτου θυληκού.

Η Monica Bellucci την εβδομάδα που μας πέρασε ξεχώρισε για άλλη μια φορά με την εκρηκτική παρουσία της. Με μαύρη δαντελωτή τουαλέτα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί τους Φεστιβάλ Ρώμης και τα φλας των φωτογράφων έκαναν την νύχτα μέρα για χάρη της.

Τι λέει όμως η ίδια για την σχέση της με τον χρόνο αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις;

«Καθένας κάνει αυτό που χρειάζεται. Κι αν θες να κάνεις πλαστική και μετά να νιώθεις καλύτερα, τότε γιατί όχι;», τόνισε η ηθοποιός.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.