CELEBRITIES

Το μπλε printed φόρεμα της Kate Middleton


26 Οκτωβρίου 2015

Ενώ η Kate Middleton μέχρι σήμερα μας έχει συνηθίσει σε σοβαρές και πολύ κομψές εμφανίσεις, όπως το βασιλικό πρωτόκολλο απαιτεί, τελευταία φαίνεται να μην έχει ιδιαίτερη έμπνευση. Στην πιο πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της μαζί με τον Πρίγκιπα William και τον αδερφό του Πρίγκιπα Harry σε ένα φιλανθρωπικό event, η Δούκισσα του Campbridge επέλεξε ένα printed φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε. Έχοντας πολλές φορές εκθειάσει τις στιλιστικές επιλογές της Kate αυτή τη φορά πρέπει να πούμε ότι δεν τα κατάφερε πολύ καλά, όπως συνέβη και με την προηγούμενη επίσημη εμφάνισή της με το δαντελένιο φόρεμα D&G.

Το βασικό λάθος που εμείς εντοπίζουμε στα τελευταία outfits της Kate Middleton είναι ο τρόπος που επιλέγει να τα ολοκληρώσει, είτε με τα αξεσουάρ, είτε με το beauty look της. Ενώ οι αφέλειες που έκανε πρόσφατα μας άρεσαν πολύ και έκαναν την Kate να μοιάζει περισσότερο σαν κοπέλα της ηλικίας της, ο τρόπος χτενίζει τώρα τα μαλλιά της την κάνει να μοιάζει μεγαλύτερη και περισσότερο αυστηρή απ' ότι μπορεί να υποστηρίξει.

[gallery-502637]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.