CELEBRITIES

Ακόμα και οι Beckhams ψώνισαν από λαϊκή αγορά!


29 Οκτωβρίου 2015

Τι και αν η Victoria Beckham ετοιμάζει το νέο της κατάστημα στην Nέα Υόρκη και αν ο David είναι πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα, αυτό το σαββατοκύριακο, όσο περίεργο και αν φαίνεται, τα άφησαν όλα στην άκρη και πήγαν παρέα με τα παιδιά τους στη λαϊκή αγορά Underwood Farms στην Καλιφόρνια.

victoria david

Μπορεί όλη η οικογένεια να ήταν από την κορυφή ως τα νύχια ντυμένη με ρούχα των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όμως δεν ήταν καθόλου προκλητικοί με το στιλ τους αφού το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι κολοκύθες και τα "καλούδια" της τοπικής αγοράς, που προμηθεύτηκαν για να γιορτάσουν το Halloween.

brooklyn

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε ποτέ τον David Beclkham φορτωμένο με ένα καρότσι γεμάτο κολοκύθες και δίπλα του την Victoria με σαγιονάρες και τζιν, όμως συνέβη και αυτό!

2DD11

Σίγουρα θα μπορούσαν να στείλουν κάποιον άλλο για τη δουλειά αυτή, όμως με την κίνηση τους να πάνε οι ίδιοι απέδειξαν ότι είναι πολύ πιο έξυπνοι και cool από άλλους celebrities, οι οποίοι σνομπάρουν τις αγορές αυτού του τύπου.

victotria beckham 2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.