CELEBRITIES

Η Victoria Beckham είναι μία από τις γυναίκες της χρονιάς!


30 Οκτωβρίου 2015

To περιοδικό Glamour της Αμερικής γιορτάζει την 25η επέτειο με ένα ξεχωριστό τεύχος στο οποίο ανακηρύσσει τις γυναίκες της χρονιάς ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Victoria Beckham με τον τίτλο "Δύναμη της Μόδας". O λόγος που επιλέχθηκε η 41χρονη star είναι γιατί "Είναι αρκετά τολμηρή για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στιλ. Επίσης είναι πιστή και δοτική ως φίλη αλλά και πολύ... αστεία, αστεία αστεία!" δηλώνει η καλή της φίλη Eva Longoria.

2DEA2B4700000578-3

Η Victoria Beckham όμως ξεχώρισε και για πολλούς ακόμα λόγους. Κατάφερε να δημιουργήσει μία κολοσσιαία επιχείρηση ξεκινώντας με μία συλλογή που περιλάμβανε μόλις 10 φορέματα. Τα σχέδια της έχουν κερδίσει την προτίμηση πολλών αστέρων από την Oprah Winfrey μέχρι και την Jennifer Lawrence. Πίσω από την λάμψη του επαγγέλματός της έχει δωρίσει παραπάνω από 4.000.000 δολάρια ως διεθνής πρέσβειρα καλής θελήσεως για την καταπολέμιση του AIDS, ενώ παράλληλα είναι μία πολύ καλή μητέρα και πιστή σύζυγος, αφοσιωμένη στην οικογένεια της.

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε συνοψίζει το συνολικό της ρόλο στα εξής λόγια " Έπρεπε πρώτα να βρω τον εαυτό μου αλλά και αυτοπεποίθηση. Αυτό που επιθυμώ είναι να κάνω και τις υπόλοιπες γυναίκες να νιώσουν ότι είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αυτό είναι το ίδιο μήνυμα που έστελνα ως "Spice Girl". Είναι η ίδια "γυναικεία δύναμη".

2015-woty-promo2

Εκτός από τη Victoria Beckham ξεχώρισε η Reese Witherspoon με τον τίτλο "Ήρωας του Hollywood" και η Caitlyn Jenner με τον τίτλο "Πρωταθλήτρια μεταμόρφωσης".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.