CELEBRITIES

Robin Williams: η γυναίκα του αποκαλύπτει γιατί αυτοκτόνησε


4 Νοεμβρίου 2015

robin-williams-sitting-with-hat-and-sweater-ftr.jpg

Στις 11 Αυγούστου του 2014, ο Robin Williams θα γινόταν μια ανάμνηση του παρελθόντος και θα άφηνε την τελευταία του πνοή. Όλες οι φήμες των πρώτων ημερών τότε έλεγαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και ότι ο ηθοποιός είχε περάσει στη φάση της κατάθλιψης ή ότι είχε κάνει γερή δόση ναρκωτικών.

Η αλήθεια για το θάνατό του βγήκε στο φως. Ο Robin Williams είχε διαγνωστεί στα πρώτα στάδια του Πάρκινσον το Νοέμβριο του 2013 και εκεί ήταν το σημείο που άρχισε να διαγράφεται το τέλος του. Η σύζυγος του, η χήρα Σούζαν Σνάιντερ μίλησε σε πρωινή εκπομπή των ΗΠΑ και περιέγραψε πως ήταν η κατάσταση με τον ηθοποιό τους τελευταίους μήνες της ζωής του, αλλά και πως βρήκε το πτώμα του.

«Ζούσαμε έναν εφιάλτη. Ένα απόγευμα βγήκα από το μπάνιο. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Άνοιξα την πόρτα και υπήρχε παντού αίμα. Η πετσέτα ήταν βουτηγμένη στο αίμα κι εκείνος κρατούσε το κεφάλι του. Ούρλιαξα. "Robin, τί κάνεις; Τι έγινε;". Εκείνος μου έδειξε την πόρτα και τότε κατάλαβα ότι είχε χτυπήσει το κεφάλι στην πόρτα. Ήταν μετά τον θάνατο του όταν συνέδεσα το περιστατικό αυτό. Μία από τις συνέπειες της ασθένειας του ήταν ότι επηρέαζε την όραση στα πάντα. Την εστίαση, το βάθος, την αναγνώριση των πραγμάτων. Τώρα πλέον ξέρω ότι από τότε είχε κουραστεί με την ασθένεια και δεν άντεχε άλλο. Εξέφρασε την οργή του με το χτύπημα αυτό» περιέγραψε η Σνάιντερ για την περίοδο λίγο πριν αυτοκτονήσει και εν συνεχεία μίλησε για εκείνη την αποφράδα μέρα.

«Εκείνο το πρωί είχα φύγει για δουλειά και είπα στη βοηθό του να του αφήσει μήνυμα να μου τηλεφωνήσει μόλις ξυπνήσει. Μου έστειλε ότι "δεν έχει ξυπνήσει ακόμα, τι να κάνω;". Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα σπίτι. Ήθελα να είμαι στο πλάι του, να προσευχηθώ μαζί του. Και το έκανα και του είπα ότι είναι ο πιο γενναίος άντρας.»

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.