CELEBRITIES

Φήμες αναφέρουν ότι ο Charlie Sheen προσβλήθηκε από τον ιό του AIDS


6 Νοεμβρίου 2015

Charlie-Sheen-570.jpg

Η άστατη ζωή του Charlie Sheen η οποία δεν απέχει από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "Two and a half men" είναι γεμάτη πάθη, καταχρήσεις, ροζ συντροφιές και πλέον μία είδηση-βόμβα έρχεται ως τραγικό επακόλουθο όλων αυτών. Σύμφωνα με το ξένο δημοσίευμα του site RadarOnLine.com τα τελευταία δύο χρόνια ο 50χρονος ηθοποιός έχει διαγνωστεί οροθετιικός του AIDS.

Εδώ και καιρό ερχόντουσαν πληροφορίες που επαλήθευαν την δυσάρεστη εικασία με πιο σοβαρή την παραδοχή μίας πρώην συμπρωταγωνίστριας του η οποία ομολόγησε ότι ο Charlie Sheen ήταν αυτός που της μετέδωσε την ασθένεια. Ο ίδιος τότε φρόντισε αμέσως να αποκρύψει το γεγονός δίνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να κλείσει όλα τα στόματα φοβούμενος ότι με την είδηση αυτή η καριέρα του και η ήδη κλονισμένη φήμη του θα καταστρεφόταν. Δύο χρόνια πριν και το περιβάλλον του διέψευσε επίσημα τις φήμες.

premiere

Στο δημοσίευμα αν και δεν αποκαλύπτεται το όνομα του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν μεσήλικα ηθοποιό ο οποίος συνηθίζει τα one night stand, τις ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλες, τη χρήση ενέσιμων ναρκωτικών αλλά και τα μη ασφαλή tatoo. Υπολογίζοντας λοιπόν όλα αυτά συν τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον του, είναι σαν να τον φωτογραφίζουν.

O Charlie Sheen πλέον δεν κυκλοφορεί πολύ δημόσια, συναντιέται μόνο με φίλους και συγγενείς, ενώ δεν έχει πάψει να ξενυχτά πίνοντας μπόλικο αλκοόλ μη μπορώντας να αποδεχθεί την κατάσταση του. Αυτή τη φορά δεν έσπευσε να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει τις φήμες.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.