Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με 43.οοο δρομείς να έχουν γεμίσει τους δρόμους και να το διασκεδάζουν. Ο 33ος Μαραθώνιος διοργανώθηκε και φέτος με τη συμμετοχή να είναι αυξημένη και τους διάσημους να μένουν πιστοί στο ραντεβού τους. Στον Μαραθώνιο έτρεξαν και 6.500 δρομείς από όλο τον κόσμο που επισκέφθηκαν τη χώρα μας αποκλειστικά για αυτό το γεγονός.
Όπως ήταν φυσικό εκτός από τους δρόμους της Αθήνας γέμισαν και τα social media με φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα και... fitness! Η Τζένη Μπαλατσινού, η Πόπη Τσαπανίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη ΣΥνατσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμα έδωσαν το παρόν και έτρεξαν για καλό σκοπό.
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται μέχρι το τέλος του 2025: Αναποδιές, καθυστερήσεις και κρίσιμα μαθήματα
- Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτά τα 9 χόμπι έχουν πιο «κοφτερό» μυαλό από το 95% του πληθυσμού, σύμφωνα με τη νευροεπιστήμη
- Αυτές οι 7 συνήθειες σε γερνούν 10 φορές πιο γρήγορα - Ώρα να τις αφήσεις οριστικά στο 2025